Geen account? Meld je hier aan..

Wachtwoord vergeten? Reset je wachtwoord.

Regeladvertenties

Disclaimer 

 

1. Algemeen 

Regeladvertenties.nl besteedt de uiterste zorg aan de technische ondersteuning bij plaatsing van advertenties. Regeladvertenties.nl staat echter niet in voor het foutloos en/of ononderbroken functioneren van websites waarop advertenties getoond worden die geplaatst zijn via www.regeladvertenties.nl. Regeladvertenties.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg-) schade bij adverteerder als gevolg van het niet of tijdelijk niet online zijn een dergelijke website. Ook is Regeladvertenties.nl niet aansprakelijk voor het niet of niet-tijdig plaatsen in een tijdschrift of email nieuwsbrief van een advertentie geplaatst via regeladvertenties.nl.

2. Aansprakelijkheid adverteerder

Degene die als particulier of namens een bedrijf een advertentie plaatst via www.regeladvertenties.nl geeft daarmee te kennen dat hij/zij verantwoordelijk is voor dit aanbod, (het aanbod zelf, de teksten, het beeldmateriaal, de doorverwijzende url, de landingspagina(‘s)) en volledig gerechtigd en bevoegd is dit aanbod te plaatsen. Adverteerder vrijwaart www.regeladvertenties.nl c.q. Regeladvertenties.nl daarmee van alle aanspraken van derden.

3. Schade

Regeladvertenties.nl is niet aansprakelijk voor eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik van de informatie in advertenties die geplaatst zijn via www.regeladvertenties.nl. www.regeladvertenties faciliteert uitsluitend het boeken en plaatsen van een advertentie in een uitgave van een uitgever. Regeladvertenties.nl is hierbij geen partij en is nimmer aansprakelijk ten aanzien van enige verplichting die uit een tussen bezoeker (degene die reageert op een advertentie) en adverteerder (degene die de advertentie plaatst) gesloten overeenkomst voortvloeit zoals betaling, conformiteit, levering, garantie, retourzending en/of klachtafhandeling.

4. Verwijderen aanbod

Regeladvertenties.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de advertentie. Elke advertentie dient te voldoen aan de voorwaarden zoals in deze algemene voorwaarden omschreven. Elke advertentie die niet voldoet aan deze voorwaarden wordt verwijderd. Regeladvertenties.nl is niet aansprakelijk voor eventuele schade die zou kunnen ontstaan door het verwijderen van een advertentie.

5. Auteursrecht

De inhoud van www.regeladvertenties.nl en haar database is auteursrechtelijk beschermd. Gebruik of overname van (delen van) deze database, van tekst(elementen) en/of beeld(elementen) is niet toegestaan.